Jaarabonnement seizoen 2019/2020

Volg Ajax in de Eredivisie tijdens alle thuiswedstrijden in de Johan Cruijff ArenA. Enkele zondagen spelen ze in hun thuis stadion tegen andere grote clubs van eigen land. Reserveer nu een parkeerplaats om elke wedstrijd verzekerd te zijn van de beste plekken.

De verkoop van de jaarabonnementen is gestart. Er zijn 2 verschillende abonnementen, hieronder vind je de 2 opties. 

  • Optie l - Parkeren 17 thuiswedstrijden Ajax 
  • Optie ll - Parkeren 17 thuiswedstrijden Ajax en overige evenementen. (bekerwedstrijden Ajax, Nederlands elftal, concerten) 

De beschikbare parkeerlocaties: P7, P12, Amstel lll, P11 en P13.

Veelgestelde vragen jaarabonnement: 

Hieronder vind je meer informatie over het gebruik van het parkeerticket. 

Krijg ik dit jaar ook een pasje? 
Alleen voor P7 krijg je dit jaar een pasje. Deze ontvang je nadat je de eerste keer je parkeerticket laat zien bij de parkeerlocatie.

Waarom zit er geen QR-code op mijn jaarabonnement?
Op dit moment zit er geen QR-code op het jaarabonnement. We zijn op dit moment bezig dit te veranderen en jaarabbonementen mét QR-code te ontwikkelen. Als je al een jaarabbonement hebt besteld, ontvang je nog voor het voetbalseizoen een ticket mét QR-code in je mail.

Moet ik voor iedere wedstrijd opnieuw een parkeerticket printen?
Nee, het ticket is het hele seizoen geldig. Je krijgt 1 parkeerticket voor alle evenementen. 

Hoe gaat de toegangscontrole bij de parkeerlocatie?
Je ontvangt dit jaar een parkeerticket zonder QR-code. Het parkeerticket dat je ontvangt in de bevestigingsmail, moet je uitprinten en meenemen naar de parkeerlocatie. Je kunt dit parkeerticket niet aanbieden op een andere drager (smartphone, tablet, etc.). Leg het ticket op het dashboard aan de bestuurderskant vanaf 1 km van de parkeerlocatie. Hierdoor wordt je beter herkend door verkeersregelaars. Wegens drukte is het mogelijk dat u een andere parkeerlocatie toegewezen krijgt door politie of verkeersleiders. Volg op de terug reis de aanwijzingen van de parkeer/verkeersleiders. 

Welke evenementen horen bij jaarabonnement optie 1? 
17 thuiswedstrijden Ajax.

Welke evenementen horen bij jaarabonnement optie 2?
17 thuiswedstrijden Ajax en overige evenementen. (bekerwedstrijden Ajax, Champions League, Nederlands elftal, concerten) 

Indien je vragen hebt over de jaarabonnementen kun je contact opnemen via support@parkerenarenapoort.nl