Veelgestelde vragen

Ik heb een vraag over de parkeerjaarabonnementen. Waar kan ik terecht?

Klik hier voor de veelgestelde vragen over de jaarabonnementen voor voetbalseizoen 2019/2020. 

Waar moet ik mijn kenteken invullen?
Het kenteken hoeft niet meer ingevuld te worden. Het parkeerticket wordt bij de ingang van de garage gescand. 

Ik heb geboekt voor een parkeerplaats. Is mijn parkeerplaats gegarandeerd?
Indien je een parkeerplaats hebt geboekt en betaald, dan is de parkeerplaats voor jou gereserveerd tot een halfuur na aanvang van het evenement. Wegens drukte is het mogelijk dat je een andere parkeerlocatie toegewezen krijgt door politie of verkeersleiders. Volg op de terugreis de aanwijzingen van de parkeer/verkeersleiders.

Kan ik ook betalen bij het parkeerterrein?
In enkele gevallen is het mogelijk om ook op het parkeerterrein te betalen om te parkeren. Wij adviseren je echter om een parkeerplaats te reserveren, zodat je er zeker van bent dat je kunt parkeren.

Kan ik eerder in rijden dan de aangegeven tijd? 
Nee, dit kan niet. Je kunt je auto uitsluitend parkeren na de aangegeven inrijtijd voor het evenement. Het is niet mogelijk om eerder in te rijden.

Het concert/evenement waarvoor ik een parkeerticket heb gereserveerd is verplaatst, moet ik een nieuwe parkeerticket kopen
Nee dat is niet nodig. De geldigheid van je parkeerticket verplaatst mee met de nieuwe datum van het concert/evenement. Hierdoor hoef je geen nieuwe parkeerticket te kopen wanneer een concert/evenement wordt verplaatst.


Mijn evenement duurt dan langer mijn aangegeven eindtijd op de ticket, kan ik dan nog wel uitrijden?
De parkeerbeheerders houden rekening met de daadwerkelijk eindtijden en/of uitlooptijden. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken dat je niet meer kan uitrijden

Kan ik ook op een ander parkeerterrein parkeren met mijn boeking?
Nee, je kunt uitsluitend parkeren op het parkeerterrein waarvoor je hebt geboekt.

Kan ik mijn auto de hele dag op het parkeerterrein parkeren?
Na afloop van het evenement wordt je verzocht om weer met uw auto naar huis te gaan. Je hebt hierbij ruim de tijd om naar je auto te komen en naar huis te rijden.

Kan ik een invalidenparkeerplaats boeken?
Het is niet mogelijk om via onze website een invalidenparkeerplaats te boeken. Deze parkeerplaatsen worden speciaal aangewezen door de evenement locatie en voor meer informatie verwijzen wij je dan ook naar de website van de betreffende locatie.

Ik ben mijn wachtwoord vergeten hoe kom ik nu in mijn account?
Je kan via ‘wachtwoord vergeten’ een nieuwe wachtwoord aanmaken.

Moet ik mijn parkeerticket perse uitprinten?
Nee, het is niet verplicht om je parkeerticket uit te printen. Dit raden wij wel aan, zodat de verkeersregelaars zien dat je hebt gereserveerd en je zo zo snel mogelijk naar de juiste parkeerlocatie kunnen sturen. Je parkeerticket tonen via een mobiele drager is dus wel mogelijk.

Ik heb geen boekingsbevestiging/parkeerticket ontvangen. Wat nu? 
Check eerst even je spambox, het gebeurd nog weleens dat de bevestiging hier binnenkomt. Ook is het mogelijk om je parkeerticket te downloaden in ''Mijn account''. Als je nog vragen hebt, stuur dan een mail naar support@parkerenarenapoort.nl en we sturen hem je zo snel mogelijk toe. 

Kan ik eerder inrijden dan aangegeven?
Nee, dit kan bij ons niet. Wij bieden alleen parkeerplekken aan tijdens evenementen bij de ArenApoort. 

Kan ik een parkeerplek reserveren buiten de tijden van een evenement?
Nee, dit kan bij ons niet. Wij bieden alleen parkeerplekken aan tijdens evenementen bij de ArenApoort. 

Ik ben opzoek naar een parkeerplaats met een laadpaal, waar kan ik terecht?
Parkeerplaats P7 heeft meerdere laadpalen. Deze laadpalen zijn echter niet te reserveren, hiervoor zou je dus optijd moeten inrijden om jezelf te verzekeren van een laadpaal.

Kan ik evenement tickets kopen voor Ajax wedstrijden op ParkerenArenaPoort?
Nee ParkerenArenaPoort verkoopt alleen parkeerplaatsen, als je evenement tickets voor Ajax wedstrijden wilt kopen klik dan hier.

Zijn er bij Ajax wedstrijden mogelijkheden om ter plekke een ticket kopen?
Dit verschilt per wedstrijd, bij belangrijk/populaire wedstrijden is er vaak geen mogelijkheid om nog een ticket terplekke te kopen. Bij minder populaire wedstrijden is het vaak nog wel mogelijk om ter plekken een Ajax ticket te kopen.

Hoe hoog is parkeergarage P1?
2,25m hoog.

Zijn er Kiss&Ride mogelijkheden om de evenemten te kunnen bereiken?
Bij de Johan Cruijff Arena zijn geen Kiss&Ride mogelijkheden. Bij evenementen in de Ziggo Dome en/of AFAS Live zijn er in de buurt van P3 en P4 wel Kiss&Ride mogelijkheden. Verder zijn er Kiss&Ride mogelijkheden rondom de evementlocaties, denk hier aan; Duivendrecht, Bijlmer-ArenA en Bullewijk.

Waar kan ik parkeren met een grote bus/touringcar/invalide bus?
Bij een evenement in de Johan Cruijff Arena is PBus open voor een bus/touringcar/invalidebus. Mocht PBus gesloten zijn dan is P2 open voor bus/touringcar/invalidebus. Ongeacht terrein is evenementen tarief touringcar EUR 45,00 en auto EUR 15,00. Deze parkeerplaatsen worden speciaal aangewezen door de evenementlocatie en voor meer informatie verwijzen wij je naar de website van de betreffende locatie. 

Parkeren touringcar Toppers In Concert
Toppers In Concert 18-11-2022
Toppers In Concert 19-11-2022

 

Nog steeds vragen? Neem contact met ons op!